Feliz

 

 

Feliz you stole my heart!

Toen ik op IG voor het eerst, het nieuwste patroon van An zag verschijnen, ging mijn hart meteen sneller slaan! Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik het niet zo voor frullen en tralala heb. MAAR, tegenwoordig gaat deze vlieger niet meer op. Die bekende ruffle, kan zelfs mij bekoren. Erger nog, ik krijg er niet genoeg van!

Dat ik een ongelooflijke StraightGrain fan ben, wisten jullie al. De Tinny verscheen hier meerdere keren in alle vormen en kleuren.

Hoewel mijn favoriete patroon voor altijd een plekje in m’n hart heeft, zal die toch de duimen moeten leggen voor de Feliz. De fluffy jurk met fladderende mouwen siert in alle eenvoud en originaliteit. Meerdere opties zijn mogelijk en creëren telkens een speels effect. EN DAT… Dat is waar ik zo van hou.

The principle mark of genius is not perfection but originality, the opening of new frontiers.

Tweemaal op een jaar hebben wij in de buurt, een reuze stockverkoop in een rommelige garage. Dit kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik sleepte mijn wederhelft mee (om de buit te dragen 😀) en ging op ontdekking. Als een echte speurhond haalde ik alle stoffen die blauw, koper, roest en oker waren uit de stapel. Zo vond ik er (vrijdag) een pracht van een roest-bruine crêpe stof, die gewoon schreeuwde: “Feliz, Feliz…”.

Zoals jullie kunnen zien koos ik de optie: grote ruffle mouwen, blinde rits achteraan en fronsen. Voor mijn 6 jarige naaide ik maat 7 jaar. Ze heeft hier meer dan ruimte genoeg in. Cato zou absoluut nog in een maat 6 jaar passen. MAAR, daar het kind aan snel-groeien doet, nam ik een marge. Ik wil het jurkje nog de winter zien doorkomen…

Wij gingen gisteren na school eerst nieuwe schoenen kopen en daarna richting de wei. Ik liet haar los!!! Die sloeber heeft dezer dagen energie voor twee, dus een beetje beweging is meer dan welkom. Het was ook nog eens fijn om van die weinige zonnestralen te kunnen genieten. WILD & FREE…

En ja hoor, hier komen er zeker nog “Feliz’jes”. Tot gauw…

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *