In Love…

 
 

Ik vertelde jullie hier al dat het nieuwste patroon de “Feliz” van “StraightGrain” mijn hart sneller deed slaan.  Het spijt me, maar sinds deze week lijd ik officieel aan FELIZITIS. Ik krijg er gewoon niet genoeg van. Telkens ik een blik op die fluffy mouwen werp, pof. PURE LIEFDE!

 

Enkele weken geleden kocht ik op de stockverkoop (in de buurt) een prachtig double gauze stof. Niks speciaal, wit-zwarte zachtheid. Nu hoor ik jullie al denken… Hier is ze weer met: “Ik kocht op de stockverkoop,…”. Naam van de stof?!!! Waar koop je de stof normaal?!!! Snorry! MAAR dit heb je natuurlijk als niet in een winkel stof koopt. Je krijgt er geen informatie vanwaar de stof precies komt. Je kunt er mooie koopjes doen, maar daar stopt het. Om jullie niet helemaal nijdig te krijgen, zocht ik op het wereldwijde web, een gelijkaardige stof. Wel, deze parel lijk verdacht goed op de: “Grill-M-Cotton Lawn- Heel zacht Rose & Goud” van Soft Cactus uit de See You at Six-Collectie 2 (playtime). Ik ben wel niet verantwoordlijk voor jullie uitgaven. De stof is verslavend!

Nu, om terug te komen op de Feliz. Ik ging voor zwierig en speels. Sneaks en kniekousen. Blinde rits achteraan, rokpanden gefronst, brede ruchemouwen en “that’s it”. Veel woorden moeten hier niet aan vuilgemaakt worden. Soms zeggen de foto’s het allemaal!

Enjoy…

See You 😘

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *